Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Phil Spencer: Τα cross-gen games δεν θα επηρεάσουν την ποιότητα των εκδόσεων για το Xbox Series X

*
O Phil Spencer παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα του εξωτερικού και τοποθετήθηκε και σε ένα σημαντικό ερώτημα για το κατά πόσο τα cross-gen games θα κρατήσουν πίσω τις εκδόσεις για το Xbox Series X. «Βλέπω την κατάσταση με τα Windows. Είναι σχεδόν βέβαιο πως η έκδοση των Windows για ένα game είναι η πιο ισχυρή. Και βλέπουμε πως η ποικιλία σε hardware δεν έχει κρατήσει πίσω το PC gaming. Οι developers βρίσκουν πάντα τη χρυσή τομή και παίρνουν τις κατάλληλες αποφάσεις». Σε ό,τι αφορά το θέμα των games και των gamers, ο Spencer τόνισε πως οι gamers είναι πάντα στο επίκεντρο της στρατηγικής της Microsoft και σημείωσε πως τα first party games της αμερικανικής εταιρείας θα είναι διαθέσιμα σε Xbox Series X, Xbox One, xCloud και PC. Περισσότερα στο Xbox Game Showcase στις 23 Ιουλίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*